keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Flowers On the Wall

Nukkekotia rakennellessa ei onneksi tarvitse välittää ulkona oikeassa maailmassa vallitsevasta vuoden ajasta, vaan parvekekukatkin saa laittaa esille vaikka keskellä talvea. Itse asiassa olen tehnyt päätöksen, että nukkekodissa saa olla aina kesä. Aina. Työntäyteisen lankakaupan avajaispäivän jälkeen asukkaan on käytävä tarkastamassa ulkokasvit ja tarvitsevatko ne vettä. Onneksi nyt ei vielä tarvittu kastelua, koska kastelukannua ei vielä ole hankittuna. Päivän seisomisen ja puuhailun jälkeen on vähän aikaa hyvä myös lepuuttaa jalkoja etukuistin kiikkutuolissa.

Olen aina pitänyt periamerikkalaisesta tyylistä laittaa kiikkutuoli tai keinu verannalle, siksipä myös nukkekotiin sellainen piti saada heti ensimmäisten huonekalujen joukossa. Sopiva löytyi minimaailmasta. Kaikki parvekkeen ja terassin kukat ovat askartelukaupoista valmiina ostettuja paperi tai satiinikukkia. Parvekelaatikot tein itsestään kuivuvasta massasta ja maalasin. Multana on samaa massaa. Laatikot on ripustettu samanmuotoisilla rautatangoilla kuin oikeissakin parvekelaatikoissa, ne väänsin rautalangasta. Terassin lintuhäkkiin ei tule lintua, koska lintujen kuuluu saada lennellä. Siksipä sinne tuli ruusuja. Ulko-oven kynnysmatto on vanhoja aarteita.

Sisälle nukkekotiin en vieläkään mahdollisia uteliaita päästä. Täytyy odotella kirkkaampia ilmoja ja parempia kuvausolosuhteita.4 kommenttia:

 1. Aina kesä ja kiikkustuoli verannalla... Nyt kun joku kehittelisi sellaisen Honey I Shrunk the Kids -tyylisen muuntajan, niin saisit yhden asukkaan lisää :)

  T. M

  VastaaPoista
 2. Kaunista. Tätäkö se lekotteluilta tarkoittikin =)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jopas on elämää!

  VastaaPoista