maanantai 6. heinäkuuta 2009

Valoa ja verhot ikkunassa.


Nukkekodissa ei ole kesän aikana tapahtunut paljon. Asukas on viihtynyt kesälomalla ja säästelee sisustusviettiään syksymmälle. Talo perustuksineen muuttaa ennen sitä Tampereelle ja muuton helpottamiseksi olen päättänyt olla hankkimatta enempää muutettavaa sekä pieneen että isompaan asuntoon. Muutto onkin edessä elokuussa kaksinkertaisena. Onneksi nukkekodin huonekalut ovat kevyitä kantaa, mutta pakkauksessa saa kyllä olla huolellinen.

Tällä kertaa esittelyyn pääsee siis jo aiemmin talven aikana valmistuneita tavaroita. Jotain kuitenkin olen tehnyt kesänkin aikana. Aiemmin esitellyt nukkekotimessuilta ostetut verhot on ripustettu lankakaupan ikkunaan ja kauppaan on saapunut uusi erä myytävää lankaa. Laiska asukas ei tosin ole vielä purkanut postilähetystä, joka näkyy alla olevan kuvan alalaidassa. Lähikuvaa ei nyt tullut otettua, mutta lankakerät olen tehnyt jämälangoista pujotellen niitä neulan avulla tyhjentyiden kosmetiikkapumppupullojen paloiksi leikattuihin putkiloihin. Saman asian ajaisivat varmasti myös paloiksi leikatut pillit, niitä ei vain ole tullut koskaan ostettua.

Alemmissa kuvissa näkyvät talvella väkertelemäni valaisimet. Ennen lopullista sähköjohdotusta, joka ei ole vielä lähiaikoina edessä, päädyin tekemään valaisimia led-tuikkukynttilöistä, joiden ympärille olen tehnyt paperista kehikkoja tai käyttänyt vanhoja pitsin palasia, kuten makuuhuoneen lampussa. Minimaailmasta ostetussa sängyssä ei ole vielä patjaa eikä lakanoita, vaan vain kokeilumielessä neulottu torkkupeitto ja vanha pitsin palanen. Makuuhuoneen tapettiseinään olen erityisen tyytyväinen. Tapetti on Pariisista ostettua leikekirjapaperia, joidenka arkit sopivat mielestäni erinomaisesti nukkekodin tapeteiksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti